Dünya Gastronomisinde Yeni Trendler ve Türk Mutfağının Sürdürülebilirliği Etkinliği

Fakültemizin değerli üyeleri,

08 Aralık 2022 Perşembe günü saat 14.00’da Su Ürünleri Fakültesi Konferans Salonu’nda “Dünya Gastronomisinde Yeni Trendler ve Türk Mutfağı’nın Sürdürülebilirliği” konulu konferansta Gastronom/Araştırmacı Yazar Sn. Süleyman DİLSİZ’i ağırlıyoruz.
Ünlü Gastronomist, Kılçıksız Balık, Kahvaltıya Dair Her Şey, Salataya Dair Her Şey & Gurmepedia kitapları yazarı Sn. DİLSİZ’in paylaşacağı bilgilerin üniversitemiz lisans ve lisansüstü öğrencilerine, idari ve akademik personel ile su ürünleri sektör çalışanları ve su ürünleri tüketimine önem veren herkese faydalı olacağını düşünüyor ve hepinizi aktivitemize bekliyoruz.
Saygılarımızla

Son Güncelleme Tarihi : 16.01.2023 13:26 Okunma Sayısı : 464

Son Duyurular