FABA 2021: Uluslararası Balıkçılık ve Aquatik Bilimler Sempozyumu Çağrısı

FABA 2021: Uluslararası Balıkçılık ve Aquatik Bilimler Sempozyumu

2003 yılından beri düzenlenmekte olan FABA sempozyumları dünyanın dört bir yanından su ürünleri alanında çalışan meslektaşlarımızı bir araya getirmektedir. Bu sene Kovid-19 pandemisi dolayısı ile ertelenmiş olan sempozyumumuz webinar platformda online olarak gerçekleşecektir.

Bu sene 7-8 Eylül 2021 tarihinde İzmir'de Ege Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesi ev sahipliğinde yapılacak olan “Uluslararası Balıkçılık ve Aquatik Bilimler Sempozyumu” nu (FABA2021) sizlere duyurmaktan mutluluk duyuyoruz. Sempozyum, su ürünleri kapsamında çalışmalar yapan araştırmacıların araştırma sonuçlarını ve yeni teknolojileri paylaşmak üzere seçilecek olan bilim insanlarının çalışmalarını ve uygulayıcıları online platformda bir araya getirmeyi amaçlamaktadır.

FABA 2021 sempozyumu aşağıda belirtilmiş olan öncelikli alanlar kapsamındaki çalışmaları kabul etmektedir.
  • Sürdürülebilir Su Ürünleri Yetiştiriciliği ve sağlıklı üretim
  • İleri işleme teknolojileri ve su ürünleri kalitesine etkisi
  • Balıkçılık Biyolojisi ve Yönetimi
  • Su Kalitesi İzleme ve Yönetimi
  • Sucul Biyo-çeşitlilik
  • Balık Hastalıkları ve Tedavisi
  • Sıfır atık üretim ve biyoyakıt

Daha fazla bilgi için lütfen sempozyum sekreteri ile iletişime geçiniz.
email: faba2021@mail.ege.edu.tr

Sempozyum web sitesi,