Fakültemiz ERASMUS+ MİGRART Etkinliği

Avrupa Birliği Projeleri kapsamında bulunan ERASMUS+ kodlu desteklenen koordinatörlüğünü İtalyadan Associazione Popoli Insieme nin üstlendiği toplam 6 ortaklı olan ve ülkemizden İstanbul Avrupa Araştırmaları Derneğinin ortak olduğu MİGRART( Community based rehabilitation through interculture , art and antifragility) projesi kapsamında başlanan etkinliklerde ilk olarak gençlerle fırça ve boyalarla kendini ifade etmek üzerine konuşuldu; renkleri karıştırmak, kompozisyon yaratmak ve mesaj vermek üzerine tartışıldı. Proje kapsamında, göçmen ve kendi gençlerimizin yarattığı resimler, Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Su Ürünleri Fakültesinin destekleri ile Üniversiteye ait teknede bir araya gelerek dev bir esere dönüştü. Eserin yaratılmasında Ressam Deniz Yaylalı Özben ile Su Ürünleri Fakültesi öğretim üyesi Doç. Dr. Ertan ERCAN önderliğinde üniversite öğrencilerinin emekleri ile şenlik havasında etkinlik gerçekleştirildi.

Son Güncelleme Tarihi : 01.04.2022 10:32 Okunma Sayısı : 820