Hatko Su Ürünleri İşbirliği Sözleşmesi

Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi Rektörlüğü, MSKÜ, Su Ürünleri Fakültesi ve Hatko Teknik Donanımlar Mümemessillik Tic. A.Ş.(HATKO Su Ürünleri) arasında 07/01/2020 tarihi itibarı ile işbirliği sözleşmesi imzalanmıştır. Sözleşme Rektörümüz Prof. Dr. Hüseyin ÇİÇEK ile HATKO A.Ş. koordinatörü Prof. Dr. A. Akın CANDAN arasında imzalanmıştır. Törende Su Ürünleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Celal ATEŞ, Su Ürünleri Fakültesi Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ertan ERCAN, HATKO A.Ş Yönetim Kurulu Üyesi Baran ERGÜVEN ile firmanın temsilcileri katılım göstermiştir.

Üniversite Sanayi işbirliği temelli olarak yapılan bu sözleşme Üniversitemiz ile Hatko Su Ürünleri arasında deniz balığı üretimi ve yetiştiriciliği konuları kapsamında gerçekleştirecekleri, bilimsel proje çalışmaları, taraflar arasında birlikte gerçekleştirecekleri projelere dayalı makale ve bildiri çalışmaları, ulusal veya uluslararası geçerlilik kazandıracak sertifikasyon çalışmaları, Öğretim üyelerinin Hatko Su Ürünlerinde yapacakları danışmanlık çalışmaları, Üniversite öğrencilerinin uygulama, staj, bitirme projesi ve tezlerini Hatko Su Ürünlerinde işbirliği içinde yapmalarına yönelik çalışmalar ile Üniversite ile Hatko Su Ürünleri arasında karşılıklı seminer, konferans vb. toplantılar ile tanıtıcı etkinliklere yönelik çalışmaları içermektedir. Bu sözleşme ile 3(üç) yıl boyunca yukarıda bulunan faaliyetler çerçevesinde çalışmalar yürütülecektir.

Sözleşme detaylarına ulaşmak için tıklayınız

Son Güncelleme Tarihi : 18.05.2021 00:24:52 Okunma Sayısı : 1969