Yıldızlı Projeler Yarışması 2021

Yıldız Teknik Üniversitesinin, Yıldız Teknopark, Yıldız TTO ile birlikte IEEE Öğrenci Kulübü'nün ortaklaşa düzenlediği Yıldızlı Projeler Yarışması, üniversite öğrencileri tarafından yapılacak çalışmaların kalitesi konusunda bilim dünyasını araştırmayı ve sanayi kurumlarını bilgilendirmeyi amaçlayan önemli bir çalışmaya imza atmaktadır. Bu yarışma sayesinde üniversite öğrencilerinin yapacakları proje çalışmalarının, sanayinin ihtiyaçlarını karşılamaya ve sorunlarını çözmeye yönelik olarak hazırlanması hedeflenmekte ve başarılı çalışmaların bilim dünyasına, araştırma kurumlarına, sanayi kuruluşlarına ve sektöre duyurulması amaçlanmaktadır.

01/04/2021-01/06/2021 tarihleri arasında web sitesi üzerinden proje alım sürecinin gerçekleşeceği, Yıldızlı Projeler Yarışması 01/06/2021 tarihinde on ikinci kez gerçekleşecektir. Hiç kuşku yok ki, “Yıldızlı Projeler Yarışması 2021" öğrencilerimizi AR-GE çalışmaları yapmaya teşvik edeceği gibi, başarılı projelerin ekonomiye kazandırılmasını da sağlayacaktır.

“Yıldızlı Projeler Yarışması 2021” etkinliğinin afişine ulaşmak için tıklayınız.

Son Güncelleme Tarihi : 05.05.2021 14:46 Okunma Sayısı : 1122