"Mavi Vatan Eğitim Okulu: Denizel Yabancı/İstilacı Türler" eğitim etkinliği Akyaka'da gerçekleştirildi

TÜBİTAK 2237-A Bilimsel Eğitim Etkinlikleri Programı kapsamında desteklenmiş olan “Mavi Vatan Eğitim Okulu: Denizel Yabancı/İstilacı Türler” konulu eğitim etkinliği 19-23/09/2022 tarihleri arasında Akyaka Hamle Hotel’de gerçekleştirilmiştir. Etkinlikte fakültemiz öğretim elemanı Arş.Gör.Dr. Sercan YAPICI koordinatör, Doç. Dr. Nurçin KİLLİ ve Arş.Gör.Dr. Aykut YOZUKMAZ eğitmen olarak görev yapmıştır. 7 eğitmen ve 24 katılımcı ile gerçekleştirilen etkinlikte, denizel yabancı/istilacı türler ile ilgili olarak teorik ve uygulamalı eğitimler gerçekleştirilmiş, 5 günlük teorik ve uygulamalı eğitimini başarıyla tamamlayan katılımcılar sertifikalarını almaya hak kazanmışlardır.

Eğitmenler:
Arş.Gör.Dr. Sercan YAPICI Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi - Koordinatör/Eğitmen