TÜBİTAK Başarılarımız

• Fakültemiz öğretim üyesi Prof. Dr. Halit FİLİZ tarafından gerçekleştirilen; 15/09/2019 - 21/09/2019 tarihleri arasında Muğla ilinde düzenlemesi planlanan "Sucul Türlerde İstilacılık Potansiyeli Belirleme - Veri Toplama, Risk Tarama ve Karar Alma Süreçleri" adlı, 2237-A Bilimsel Egitim Etkinlikleri Destegi Programına ilişkin başvuru, TÜBITAK Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı Yürütme Kurulu'nun 17/05/2019 tarih ve 26 sayılı toplantısında görüşülerek destek sağlanmasına karar verilmiştir.

• Prof. Dr. Celal Ateş tarafından, Bilim İnsanı Destek Programları Başkanlığı (BİDEB)'nca yürütülen "2221 Konuk veya Akademik İzinli (Sabbatical) Bilim İnsanı Destekleme Programı" kapsamında yapılan başvuru ile davet etmek istenilen bilim insanı Prof. Dr. John DEAN'e (Columbia Üniversitesi, ABD) destek sağlanması uygun bulunmuştur.

Değerli hocalarımızı tebrik eder, başarılarının devamını dileriz.

Son Güncelleme Tarihi : 01.08.2019 15:06:20 Okunma Sayısı : 7

Son Duyurular