Kampüste Su Ürünleri

Fakültemiz Ören AR-GE biriminde bulunan Mersin balıklarından Doç. Dr. Ertan ERCAN uzmanlığında ve Prof. Dr. Ali GÜNLÜ'nün yardımları ile "siyah" havyar elde edilmiştir. havyarların, "Kampüste Su Ürünleri" etkinliği çerçevesinde Rektörlüğümüze, Üniversite Yönetim Kurulu Üyelerine, Genel Sekreterlik ve Üniversite Daire Başkanlıklarına, Su Ürünleri Fakültesi Akademik ve İdari Personeline dağıtımı gerçekleştirilmiştir. Mersin balıklarının fakültemize getirilmesi ve diğer süreçlerde görev alan Fakülte Sekreterimiz Yüksel SEZER, Arş. Gör. Dr. Hasan CERİM, Arş. Gör. Dr. Nildeniz TOP KARAKUŞ, Arş. Gör. Dr. Cansu METİN, Veteriner Hekim Bülent DEMİREL, Mustafa YAĞLI, Tuncay KILIÇ ve Ören AR-GE Personelimize teşekkür ederiz.

Son Güncelleme Tarihi : 28.09.2022 16:19 Okunma Sayısı : 878