Öğrencilerimiz Kılıç Deniz Sektör Temsilcileri ile Buluştu

Kılıç Deniz Ürünleri Üretimi İhracat İthalat ve Ticaret A.Ş. ile Muğla Sıtkı Koçman Üniversitesi arasında marka dersine ilişkin iş birliği sözleşmesi kapsamında 2022-2023 Eğitim-Öğretim yılı Güz Yarıyılında açılan "SÜM 3521 Kılıç Deniz Yetiştiricilikte Yenilik Süreçleri ve Yönetimi" dersi kapsamında düzenlenen SU ÜRÜNLERİ BAŞARISININ GERÇEK MİMARLARI-3 etkinliği 15.12.2022 tarihinde Fakülte Konferans Salonu’nda gerçekleştirildi.

Kılıç Holding İcra Kurulu Başkan Yardımcısı ve Üretimden Sorumlu COO olan Sn. Emre ŞEN ile Yem Fabrikası Direktörü Sn. İlker OKKIRAN’ın Kılıç Deniz Markasının başarısında büyük önemi olan yenilik süreçleri ve bu süreçlerin yönetimine dair deneyimlerini paylaştılar. Öğrencilerimiz bir yandan sektörü tanırken, diğer yandan da iyi bir Su Ürünleri Mühendisi olmanın gereklerini doğrudan sahadan gelen bilgiler ve sektörün başarısındaki gerçek mimarların kendilerinden öğrenmiş oldular.
Soru/cevapların ardından, Emre ŞEN ile Sn. İlker OKKIRAN’a günün anısına teşekkür belgeleri fakülte dekanı Prof.Dr. Halit FİLİZ ile marka ders koordinatörü Prof.Dr. Kenan GÜLLÜ tarafından takdim edildi, toplu fotoğraf çekimi ile etkinlik sonlanmış oldu.

Bu vesile ile, bu marka ders sürecinde desteklerini esirgemeyen başta Sn. İhsan BOZAN, Sn. Hakan UYANIK, Sn. Emre ŞEN, Sn. Serkan ILGAZ ve Sn. İlker OKKIRAN olmak üzere tüm Kılıç Deniz Ürünleri Üretimi İhracat İthalat ve Ticaret A.Ş. ailesine teşekkür ederiz.










 

Son Güncelleme Tarihi : 20.12.2022 14:05 Okunma Sayısı : 579

Son Haberler