Kazan (Tataristan, Rusya)’dan Değerli Bilim insanları Fakültemizi ziyaret ettiler

Fakültemiz Temel Bilimler Bölümü öğretim üyesi Doç. Dr. Nedim Özdemir, Rusya Federasyonuna bağlı Kazan Eyaletinde faaliyet gösteren Kazan Devlet Enerji Mühendisliği Üniversitesi’nden kazandığı burs kapsamında 19-29 Eylül 2023 tarihlerinde bu üniversitenin Çevre Mühendisliği ve Balıkçılık-Ekoloji bölümünde inceleme ve proje işbirliği görüşmelerinde bulunmuştu. Bu işbirliği kapsamında 13 Ekim 2023 tarihinde Dr. Asiya Galeeva (Kazan Devlet Enerji Mühendisliği Üniversitesi Çevre Mühendisliği Bölümü) ve Dr. Gülnar Melnikova (Kazan Federal Üniversitesi Aleksander Butlerov Kimya Enstitüsü) Fakültemizi ziyaret etmişler ve öğrenci ve akademisyenlerimize bir sunum yapmışlardır.

Son Güncelleme Tarihi : 27.10.2023 09:18

Son Etkinlikler